Install joomla guide  
 

5 Tips Voor Joomla Viruemart Ideale Uitvoering
By Rob Hoekstra
Hier zijn vijf tips voor Joomla VirtueMart iDEAL implementatie:

1. Gebruik een iDEAL module die ontwikkeld is door een gespecialiseerd Joomla bedrijf:


Voor optimaal gebruik van uw webshop en een spannings vrije situatie is het altijd raadzaam om een iDEAL module te gebruiken wat door een gevestigde Joomla bedrijf is ontwikkeld. iDEAL heeft een goede reputatie van een vertrouwde online betaalmethode. Bijna de helft van de Nederlandse online shoppers gebruik van iDEAL. Je kan alles online aanschaffen met iDEAL. Zelfs het boeken van uw vakantie is mogelijk met het gebruik van een iDEAL module.

2. Gebruik een SSL-certificaat voor uw website:

Internet heeft alles zo gemakkelijk gemaakt, maar soms moeten mensen aan online beveiliging denken. SSL-technologie beschermt uw website en maakt het gemakkelijk voor de bezoekers van uw website om het te vertrouwen. Als uw website niet beveiligd is met een SSL-certificaat, kunnen bezoekers de webshop verlaten voordat er transacties plaatsvinden. Haal uw SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) voor een beter resultaat en goede overtuiging. Een SSL-certificaat bevat unieke en geauthentiseerd informatie over uw website en de eigenaar van de site.

3. Zorg ervoor dat Joomla VirtueMart goed geconfigureerd is:

Na de installatie van Joomla en virtuemart, kunt u snel en gemakkelijk aan de slag. U kunt eenvoudig beginnen met verkopen met de hulp van Joomla VirtueMart, dus zorg ervoor dat Joomla VirtueMart goed geconfigureerd is. De installatie van Joomla Virtuemart is de beste en eenvoudigste manier om te begrijpen hoe je een webwinkel opzet, waarmee online winkelen tot een nieuwe mogelijkheid behoort. Geen hoge opstart

kosten voor een eigen winkel, gewoon gratis en eenvoudig een Joomla Virtuemart installatie.

4. Maak uw site zoekmachine vriendelijk en gebruik SEF url’s:

SEF URL's zijn gewoon een slimme manier om uw URL’s er beter uit te laten zien. Het is een techniek die een zekere mate van scheiding aanbrengt tussen de bestanden die worden gebruikt om een webpagina te maken en de URL die wordt gepresenteerd aan de wereld. Het maakt de URL van uw website gebruiksvriendelijker en zoekmachine vriendelijker, wat zal helpen om uw website hoger in zoekresultaten weer te geven. Meer en meer mensen bezoeken uw website, dus u behaalt betere resultaten met SEF URL’s.

5. Plezierige webwinkel ervaring met iDEAL

iDEAL is een gestandaardiseerde wijze van betaling met de meeste beveiligde online betalingen rechtstreeks tussen bankrekeningen. Deze iDEAL module is een verbinding direct met uw bank, zonder tussenkomst van een derde partij. Elke klant met een bankrekening en toegang tot internet bankieren van ABN AMRO, Rabobank, ING, Postbank, SNS en Fortis kan een betaling doen op uw webshop via de geinstalleerde Joomla iDEAL module.
Rob Hoekstra is well known tech guru from Netharland. He is providing service for Joomla iDEAL, Joomla virtuemart iDEAL, Joomla 1.0, Joomla 1.5, Ecommerce Virtuemart etc. Source: www.installeeridealinjoomlavirtuemart.nl/ideal-knowledge-base

 
 
   
 
 
 

 
 
 
 
   
Copyright 2009 by Anatoliasystems.com, All Rights Reserved